Обрано переможців XI національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії»

Створюючи майбутнє разом!

За призові місця змагалися діти до 15 років включно у трьох вікових категоріях. Творчі роботи приймали з 19 грудня 2022 року по 20 лютого 2023 року в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні.

Вітаємо переможців конкурсу «Автомобіль твоєї мрії», а саме:


Перша категорія – діти віком до 7 років включно:


Друга категорія – діти віком від 8 до 11 років включно:


Третя категорія – діти віком від 12 до 15 років включно:



Переможці в кожній категорії отримають цінні подарунки:

1-ше місце — iPad mini 6 та Apple Pencil;
2-ге місце — iPad mini 6;
3-тє місце — Набір маркерів Copic Marker + набір паперу для маркерів.

Також кожен відвідувач сайту мав змогу обрати власних фаворитів з глядацьких симпатій за допомогою «лайків» на офіційному сайті конкурсу в період з 27 лютого по 24 березня 2023 року включно. Учасник від кожного дилерського центру, який набрав найбільшу кількість голосів, переміг у цій категорії.

Переглянути роботи переможців конкурсу «Автомобіль твоєї мрії» ви можете за посиланням


Цьогорічними призерами стали:


Кожен з переможців отримає подарунок — сертифікат на купівлю товарів у магазині для творчості.

Нагадаємо, що обирали переможців конкурсу справжні професіонали та друзі конкурсу:
  1. Роман Мінін, сучасний художник монументального й цифрового мистецтва. Його роботи демонструвалися на багатьох виставках в Україні та за кордоном. Роман уже декілька років поспіль є почесним членом журі та амбасадором конкурсу в Україні.
  2. Сергій Майдуков, український художник, ілюстратор. Його роботи прикрашають обкладинки та сторінки всесвітньо відомих видань, серед яких The New Yorker, The Guardian, The Wall Street Journal тощо. Сергій є одним із відомих представників медіа арту в Україні.
  3. Ольга Балашова, мистецтвознавиця, кураторка, медіатеоретик, кандидатка філософських наук. Ольга є експерткою з актуального мистецтва, авторкою та кураторкою неформальних освітніх програм з мистецтва.

Організатор Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії» – офіційний дистриб’ютор Toyota в Україні ПІІ «Тойота-Україна».